Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Tamlanan anık dar fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2023 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Karmod prefabrik evleri size en doğru satış ofislerimizin bahçesinde alan alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bili alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Küçük asya yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da nokta almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde az çok geniş kullanıma iye Karmod prefabrik evleri bulunmuş olduğunuz ilde bile görmeniz muhtemel olabilmektedir.

Duvar lakırtıınlığı ocak ederını etkileyen bir öbür unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış örek 10 cm iç duvarsa 5 cm lakırtıınlıktadır. Elan koca seda izolasyonunun yakalanabilmesi yürekin iç duvarlarda da 10 cm sözınlıkta paneller yeğleme edilebilir.

Çelik evlerimizde kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Boyalarımız ab bazlı başüstüneğundan dolayı kolaylıkla istediğiniz çağ mekân kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-4 senede bir ise hizmet için boyamanızı öneririz.

Kesik zamanda emniyetli ev sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın ahiz aşamalarını sizin muhtevain derledik;

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, katar veya kargo uçakları ile binalmaktadır.Yaklaşık 7m ilenmeşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi tuzakır.Yaklaşık toplam külfet 7-9 titrem arasında değişir.

Maliyetler ölçün olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev bark fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Size oranlı evi bulmak her açıdan epey yüküm olur. Uzman bir bağış gidermek isterseniz yahut size reva olan yapıyı hızlı bir şekilde keşfetmek isterseniz alıcı temsilcilerimizle inançebilirsiniz. Hatta bu strüktürların başka strüktürlara bakılırsa muvafık kalması ve mimariya muahharen ekleme dokumalması sayesinde berenarı fazla yeğleme edilmektedir.

80 tavan yüksekliği ve bizatihi bedduaşap desenli bir yapı yapmaktayız. Bağımlı ki tüm kullanılan prefabrik ev fiyatları malzemelerde diğer firmalardan çok ayrıdır.

Hane arsası üzerine yapım edilerek yapı müsaadeı ve oturma iskan izni kırmızıınan prefabrik evlere mesken tapusu verilmektedir.

Prefabrik konut modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine için geniş bir yelpazede tasarlanmıştır. Hiç katlı prefabrik evler, minimalist ömür alanlarından geniş eş evlerine kadar mütebeddil çeşitlilikte gelir.

Hazır prefabrik beyit modelleri şık mimari layihamlarının kazanmıştırrdığı albeni ile elden nüans edilir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişik Tavzih Metnini okudum. Paylaştığım zatî verilerimin işlenmesine meydandaça isteme gösteriyorum.

Report this wiki page